İşlerimizin Düzgün Gitmesi için Toplu Hatim




Merhaba :)
Sizlerle toplu hatim yapmak istedim.
Herkes en az 100 El-Halik deyip önce Hz.Muhammet efenmiz ve ümmetine ve sonra bloğumuzda ki kardeşlerimiz için okuyalım.Allah kabul etsin.Amin.
EL -HALIK:Her şeyi yoktan var eden,yaratan.Herşeyin varlığını ve yaşadığı sürece geçireceği halleri,olayları önceden tesbit edipona göre ortaya çıkaran,meydana getiren demektir.Ebced Değeri ve Zikir saati:
“EL-HALIK” isminin ebcet değeri (731); zikir saati  Güneş,Pazardır.
Özellikleri ve bazı faydaları:
    halık
  • Yedi gün arka arkaya 100 defa “YA HALIK” ismini okuyan kimse, gelecek bela ve musibetlere karşı korunur.Bu mübarek isim,daha çok sanatkarlara ait bir zikirdir.Yani daha çok sanatkarlar ve sanatkarlar ruhlu insanların bu ismi okumaları gerekir.Ancak sadece onlara mahsus değildir.Bu ismi vird edinenler işlerinde ve özellikle sanatlarında başarılı olurlar.
  • El-HALIK ismini,seher vaktinde zikredenlerin,kalpleri çabuk nurlanır ve basiretleri açılır,hikmet sahibi olurlar.
  • İyileşmesi zor bazı hastalıklar için bu ismin vekfinin,yazılıp taçınması ve zikrine devam edilmesi tavsiye edilmiştir.
  • Her kim bu mübarek ismi vird haline getirir ve geceleri buna devam ederse,yüce Allah,o kimsenin içini ve dışını nuranileştirr.Gam ve kederden kurtarır,ahiret saltanatı ile taltif eder.
  • Çözülemeyen bir işi olan kimse,temiz bir vaziyette ve abdestli olarak kıbleye karşı tenha bir yerde bu ismi 5115 defa zikreder ve halini Allah’a arz edip dua ederse,isteği yerine getirilir,ve kolayca çözülür.
Kaynak:Arif Arslan(Esmaül Hüsna ‘nın keşfi)
mutlulugunsifresi
skype:fatofotofan mail:gonca4320@gmail.com facebook.com/Fatofotofan video

You Might Also Like

2 yorum

Yorum attığınız için teşekkür ederim