#seffafbulutlardabulusuyoruz etkinliğimizden-bölüm 1

Merhaba canlarım.Katılmayı çok istediğim blogger görüşmesi nihayet gerçekleşti. #Denizli #blogger ler ile  güzel vakit geçirdik ve güzel dostlar kazandım.Bilhassa seffafbulutlar bloğunun sahibi Seher ile tanışmama çok  mutlu oldum.Zaten önceden blog sayesinde tanışmıştık ama yüz yüze olunca daha güzel oldu.
Buluşma noktamız Çamlık'ta Buket Çikolata idi.

Görüşmemizin sonuna doğru #ncare Antioksidan Temizleme Jeli çekilişi yapıldı ve ben kazandım.
Makyajı seven bir bayan olarak bu jele ihtiyacım vardı.Kullanıp deneyimlerimi sizlerle en kısa zamanda paylaşacağım.
Ürünü yakından tanımak gerekirse:
Sehercimle çok tatlı çıkmışız değil mi :)

#Revox tanıtımını yapan Mustafa Hasırcı'yı pür dikkat dinlerken biz :)
#Revox şampuan saç dökülmesini engelleyici ve saç uzamasını  hızlandırıyormuş.İlk kez deneyeceğim ve görüşlerimi sizlerle paylaşacağım ama genelde olumlu şeyler duydum blogger arkadaşlarım tarafından.
                                                 

cicibicihobiler bloğunun sahini Ekin hanım çok güzel bir hediye hazırlamış.Şuan balkonumuzda duruyor meleğim.Çok teşekkür ederim kendisine ve bloğuna muhakkak uğrayınız.

Şimdilik yazım bu kadar bir sonrakinde bizlere destek veren firmalarımızı sizlere tanıtacağım.Buluşmaya katılan arkadaşlarımıza ve Seher'e çok teşekkür ederim.Bu güzel buluşmayı tekrarlamak ümidiyle sevgiyle kalın :)

Buluşmaya katılan arkadaşlarımın bloğuna uğramayı unutmayın :) 


You Might Also Like

2 yorum

  1. cicibici hobiler (cicibicihobi28 May 2015 11:55:00

    Çok hoş bir yayin olmuş Fatoscum, hediyrni begenmene ve değer verip kullanmaya baslamana sevindim. Tanistigimiza çok memnun oldum:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. merhaba ablacım beğenmez olur muyum çok beğendim gerçekten yeteneğin bir harika.Bende çok memnun oldum :) En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle..

    YanıtlaSil

Yorum attığınız için teşekkür ederim