Pronail Manikür Deneyimim

Merhaba bayan arkadaşlarım bizlere yönelik el ve ayak bakım güzelliğimizi ve sağlığımızı düşünen #pronail manikür mucizesi deneyimimle karşınızdayım.
İlk başta paketin içinden çıkanlar neler onları yazayım:
-portakal çubuk
-törpü
-havlu
-keratin içerikli kremli eldiven 


Kısa manikür kullanımı ;İlk olarak  tırnaklarınızda oje varsa onu çıkarıp paketten çıkan törpü ile şekillendiriyorsunuz. Sonrasında sabunlu su ile yıkayarak elleriniz bakıma hazır hale geliyor. 
Sonrasında Keratinli eldiveni giyiyorsunuz. Keratinin tırnaklarınıza iyi etki yapması için tırnaklarınıza masaj yaparak iyice yediriyorsunuz. Eldivenli ellerinizi havluya sararak 7 dk. bekletiyorsunuz. 


Düzenli olarak yapılan manikür ve pedikür bakımlarıyla hem ellerin hem de ayakların zararlı etkilerden korunarak genç, diri, sağlıklı, ipeksi ve dikkat çekici bir görüntüye kavuşmaları mümkün. Ancak artık manikür ve pedikür sadece tırnak etlerinin alındığı bir hizmet olmaktan çıkıp, el ve ayak bakımının bütününü kapsayan ve gözle görülür etkilerin meydana geldiği bir bakım haline geldi. Bu değişimle birlikte, bakımların hijyenik bir ortamda tek kullanımlık kitlerle yapılıyor olması çok daha önemli bir hale geldi.
İşlem sonrası ellerim harika gözüküyor ben çok memnun kaldım kouföre gidip vakit ve nakit kaybetmektense kendim gözlerimle görüp rahatca kısa sürede manikürümü yapmış oluyorum.Teşekkürler Pronail Ailesi.
Tüm Pronail ailesi ürünlerini keşfetmek için :



skype:fatofotofan mail:gonca4320@gmail.com facebook.com/Fatofotofan video

You Might Also Like

0 yorum

Yorum attığınız için teşekkür ederim