Depresyondayım


Önümde  yapılacak bir sürü iş var ama içimden hiç bir şey yapasım gelmiyor enerjim sıfır.Ne beni mutlu eder bilmiyorum sinir oluyorum kendime hemen ruhen çöküntüye giriyorum bir türlü rahatlayamıyorum.Bugünlerde yapılır ki sizin bir öneriniz var mı?Yani sizde benim gibi bazen bu ruh hali içinde olup nasıl çıkıyorsunuz işin içinden.Ne oluyor bana hiç bilmiyorum.İşte bugün beni anlatan chibi çizimimi yaptım.
İyi hafta sonları dilerim inşallah beni mutlu eden bir şeyler olur.


İletişim: Blog: http://fatofotofan.blogspot.com/
Instagram: https://instagram.com/fatma_avunduk/
 Twitter: https://twitter.com/fatofotofan
Snapchat: fatofotofan
Mail: gonca4320@gmail.com

You Might Also Like

12 yorum

  1. Abdest alıp namaz kılmak beni çok rahatlatıyor bir de eğer ağlayıp dua edebiliyorsam terapi gibi geliyor :)
    Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz rahatsızım özel durumdan dolayı bir iyileşiyim devam edeceğim namaza .Amin Esmanurcum şu mesajın bile iyi geldi sağol.

      Sil
  2. havalardan dır havalardan

    YanıtlaSil
  3. Balıııımmm sen niye sıkılıyorsun yaaa :) Sıkma canını negatif şeyleri at kafandan pozitif düşüncelere yönelmeye çalış :) Bende olurum zaman zaman. sosyal bir ortam çok önemli . Arkadaşlarınla buluş değişik etkinlikler yap.Zor olur ama dene bence iyi gelicek bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın zaten akşam yüreyişe çıktım iyi geldi yağmurda yağıyordu üstelik tam oldu.Teşekkür ederim yanımda olduğunu hissettirdiğin için.

      Sil
  4. çok güzel resmetmişsin durumunu tatlım, hepimiz zaman zaman o durumlardayız, namaz ve dua kesinlikle en iyisi, Allaha emanet ol tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle ilacımız o değil midir?Birde müzik tabiki şuan Müzeyyen Senar'dan benzemez kimse sana çalıyor ruhuma iyi geldi ne güzel bir bestedi ve güzel sestir ,nur içinde yatsın.

      Sil
  5. Zaman diyeceğim sadece...çünkü insan insanın yardımcısıdır ve en kısa sürede emin ol hayatında birşey olacak:) falcı bacı gibi konuştum:) öpüyorum canını sıkma...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağzından bal damlıyor Ümmüm inşallah olur ve sana söylerim çok sağol .

      Sil

Yorum attığınız için teşekkür ederim