Sibirya Köpeği Çizimli Kupam


Merhaba değerli okuyucularım nasılsınız?

Sibirya kurdu sevenlere özel çizim yaptım ve kupa olarak tasarladım.Umarım beğenirsiniz.İsme özel hemide.

Bu arada size güzel bir haberim var!! Kafasınagöre Dergi Mart-Nisan ayı sayısında benimde çizimim yer alacak.Değerli Dilek Turel editörün yazısında çizimime yer verildi.Dilek hanımın yazılarını çok severim ve kendisi çok cana yakın çok sevdim kendisini.Bugünde haber aldım yer almış , bu Çarşamba dağıtıma verilecekmiş.Haberiniz olsun çizimimi merak ediyorsanız dergiyi almanızı rica edeceğim :) Çok kötüyüm dimi.:D
...
Veee bir diğer haberim de Kutuda Sanat Var ilk sergisini yapıyor 3 Mart'ta ve benim çizimlerimin bir kaçı yer alacak ama maalesef ben gelemiyorum ahh Denizli'de olup oraya gidemiyorum.Malum sergi İstanbul'da.İstanbul'da olan arkadaşlarım sizler benim yerime gidebilirsiniz.Kısıtlı imkanlarım sizden saklayamam daha laptop alacağım henüz alamadım youtube kanalıma ara vermek zorunda kaldım.O yüzden gidemiyorum sergiye.Eee orası İstanbul ucuz mucuz değil.
Unutmadan katılım ücretsiz...Yer görselde yazıyor :) Hani giderseniz yolunuz düşerse benim çizimlerimin önünde de çekilin yahu :D bana da atın fotoyu Allah rızası için.
Bu kadar duygu sömürüsü yeter aslında içim buruk üzgünüm gidemediğim için siz bana bakmayın takılıyorum size işte ..Biletide buraya bırakıyorum.
Sevgiler...




fatofotofan@gmail.com
whatsapp:05533463243

You Might Also Like

13 yorum

  1. Fatma'cığım dergi ve sergi için tebrik ediyorum, gidemeyecek olmana üzüldüm ama hiç dert etme hepsi geçer canım, ben de çok sık aynı sıkıntıları yaşıyorum, (malum köpeği, kedisi bitmiyor mahallede...)Sibirya kurdu çok severim, yolda görmüş kafasını okşamıştım hala unutmam çok güzel çizmişsin eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Güzel haberler almış olduk. Başarıların daim, yolun hep açık olsun.:)

    YanıtlaSil
  3. ne hoş senin adına sevindim,
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. Çizimlerinin yer aldığı bir sergi gerçekten onore edici bir mutluluk..Sağlık olsun yeter ki kendi sergini de açmak nasip olsun.. Bu arada çizim çokkk tatlı :))

    YanıtlaSil
  5. Seni tebrik ederim.
    👏👏👏👏
    Önemli olan sergide eserlerinin temsil etmesi. Laptop benim de almam gerek. Ps kullanmaktan canına okudum. Ne güzel haberler, devamı da gelsin. ☺😘

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir çalışma olmuş her zamanki gibi ♥

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için <3

    YanıtlaSil
  8. Çok sevindim güzel haberlerine başarıların katlanarak artsın inşallah canım benim :)

    YanıtlaSil
  9. Ellerine emeklerine sağlık...

    YanıtlaSil

Yorum attığınız için teşekkür ederim