Fatofotofan'da Artık KafasınaGöre'de!


Merhabalar efenim,nasılsınız?Bir çay ister misiniz?Eğer Denizli'ye uğrarsınız ki zaten bana haber vereceksiniz ki bana uğramadan olmazki :) işte sözüm o ki Bayramyeri'nde Kaleiçi diye meşhur yerimiz var orda bu sıck aile çay bahçesi.Çay muazzam güzel oluyor.Koklayıp hep öyle içerim.Yani yanında gördüğünüz gibi KafasınaGöre Dergisi eşlik etmese olmaz ,onsuz olmaz artıkım bundan keri.Fatofotofan var  yahu içinde :)KafasınaGöre ailesi ile bundan sonra beraberiz.Eğer bir bayinin önünde geçip burda KafasınaGöre var deyip almazsanız küserim ha :) Teşekkür ederim.
Bende küçük tanıtımımı yapam dedim.Sevgili annecim çok sevdi bu dergiyi.Kare o dergiyi okuyor .Kırmadı bana poz verdi dergiyle.Canım anammm.Onu çok seviyorum Babamıda tabiki .İyki varlar .Aile çok değerli ya.Çok şükür Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.
Sevgiler.

Not:KafasınaGöre dergi 2 aylık bir dergidir.2 ayda bir yeni sayısı çıkıyor ver kurucusu sevgili ünlü başarılı oyuncumuz Engin Akyürek'tir.Burdan ona selamlarımı yolluyorum.Beni tercih ettikleri içinde Editörü İdil hanıma teşekkür ediyorum.Onları çok sevdim :)Umarım onlarda beni seviyordur ,beni sevmeyen ölsün hihihi :D

Fatofotofan

Buda benden size.Rengi ne güzel değil mi?Şükürler olsun Yaradana.



fatofotofan@gmail.com
whatsapp:05533463243

You Might Also Like

16 yorum

  1. Harika bir haber, sevindim senin adına. Tanıtımın etkili oldu ben de alayım bari şu dergiyi ha! :) kale içinde çay bahçesi olduğunu da öğrenmiş oldum böylece; sanırım, Kaleiçi'nin restorasyonu bitti o zaman. bir zamanlar öyle bir çalışma yapılması için röleveler alındığını öğrenmiştim. :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel sizin adınıza sevindim, hayırlı olsun :) Bu arada bloğunuzu yeni gördüm ve hemen takibe aldım, sizi de bloğumuza bekleriz :) maviveedebiyat.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Harikaa! En kısa zamanda bir tane temin edeceğim ben de :))

    YanıtlaSil
  4. Ailemi alıp geliyorum çay bahçesine:)) kafamıza göre takılırız. :))
    Sondaki fotoğraf ❤
    Mutluluk:)

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim. Dilerim daha iyi noktalara gelirsin, Canım. İnşallah, ileride Denizli'ye yine gelirsem oturup iki lafın belini kırarak içelim çaylarımızı. Tabi; "Kafasına Göre" degi de yanımızda :) Bayramın kutlu, olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim düşüncesi bile çok güzel,her zaman beklerim 😉

      Sil
    2. Basarilarin bol olsun canim.Tebrikler

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim ❤

      Sil
  6. Çok sevindik senin adına! Başarılarının devamını diliyorum hak ediyorsun çünküü ❤

    YanıtlaSil

Yorum attığınız için teşekkür ederim