Berika'nın Günlüğü'nden Fatofotofana Bir Peri Masalı

Merhaba değerli okuyucularım.Berika'mın beni isteğimi kıramayıp bana harika bir masal yazmış.Normalde şiir istemiştim ama bu dahada güzel olmuş.Kendi kalemi muhteşem sınırsız hayal gücü dolu aynı benim gibi :)) Neyse çok konuşmayım siz masalı okuyun ve güzel düşlere dalınız.


Zamanin birinde masallar diyarinda yasayan tatli mi tatli bir peri kızı varmis.Bu peri kızı,sihirli degnegiyle birçok insanin hayatina guzellikler katarmis.Onu kiskanan kotu kalpli cadı,peri kızını ortadan kaldirmak,onu öldürmek icin gece gunduz planlar yaparmis.Her seferinde peri kızını öldürmek icin baska baska yollar denermiş. Ve sonunda cadı emeline ulasmıs,tatlı peri kızını hain bir tuzakla öldürmüş.
Oysa peri kızı daha çok kişinin hayatina guzellikler katacak,cok kisiyi mutlu edecekmis.Yuce yaradan bu peri kızının ruhunu yillar yillar sonra guzel bir kizin ruhuna üflemiş ve peri kızı ete kemiğe bürünüp Fatoş diye  görünmüş.Fatoş buyudukten sonra yeteneklerinin farkina varmaya baslamis.Mesela O butun guzelliklerin resmini cizebiliyormus.Bircok kez guzel resimler yapip sevdiklerini mutlu etmeyi basarmis...

Zaman sonra Fatoş yasadigi dönemin yeniliklerine ayak uydurarak bir blog acmış ve blogger olmaya karar vermiş.Burada yetenekli elleriyle yaptigi bir cok eseri,sevgisini koyarak paylasmaya baslamis.Samimiyeti ve sevgisiyle orada bir cok arkadaş kazanmis ve bir peri kizi misali insanlari mutlu edecek guzel isler cikarmis.

Bahsettigim bu guzel kız kim mi?  Tabikide Fatofotofan  blog ismiyle tanidigimiz tatlı kız Fatoş.Kendisine  yazilacak en guzel siir en anlamli yazi henuz yazilmamis olsada bu yazim ile mutlu olmasini diliyorum :) Yaptigi guzellikleri anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalir.Bence sizde peri kızının elinin değdiği guzel eserlerden mutlaka alın ve içine sevgi katılan şeylerin sizi ne kadar mutlu ettigini görün.
Berika'nın Günlüğünden sevgiler :)
 http://berikaningunlugu.blogspot.com.tr/ 




İletişim skype:fatofotofan mail:gonca4320@gmail.com facebook.com/Fatofotofan video

You Might Also Like

7 yorum

  1. Canim benim begenmene cok sevindim ayrica paylasmana cok cok cok sevindim :) Cok tesekkur ederim ❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım :)) ben çok beğendim çok değerli bir hediye benim için.

      Sil
  2. Çok güzel bir blogunuz var. Takibe aldım. Bloguma da beklerim.
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil
  3. Evveettt bence dee kesinlikle fatmacik bir peri kızı.. Benim defalarca mutluluk sebebim oldu :)

    YanıtlaSil

Yorum attığınız için teşekkür ederim