Sevimli Kılıflar

Kişiye özel çizimli telefon kılıfı

Merhaba değerli okuyucum bloğuma hoşgeldin;
Bu aralar biraz yorucu ve durgun geçiyor...Her şeyin üst üstüne geldiği günlerdeyiz sanki.Askerlerimiz aklıma geliyor biz burada rahat rahat yemeğimizi yeyip gezerken onlar Afrin'de kuru konserve yiyorlar biz sıcacık yatağımızda uyurken onlar orada yerde yatıyorlar.Rabbim'e dua ediyorum hep onları koru diye.Bir yandan Beşiktaş'a üzüldüm. Almanya takımıyla oynadı dün .Hakemin yaptığı haksızlık onları moralini bozdu ve yenildiler.Ama başka takımlı olan türk insanlarımız da  bu durumla dalga geçiyor sonuçta başka takımlı da olsak birbirimize destek olmalıyız yabancı takımla oynadığı için o zaman yabancılardan bir farkımız olmuyor.Geçmiş olsun Beşiktaşım,her ne olursa olsun bir BJK li olarak seninle gurur duyuyorum.Bunları yazamadan geçemedim.
...
Ve sevilen tasarımlarımı buraya bırakıyorum.Umarım seversiniz.Ve farklı bir hediye düşünüyorsunuz bu kılıflardan güzel bir hediye olabilir.

İsme özel sincap çizimli kılıf



fatofotofan@gmail.com
whatsapp:05533463243

You Might Also Like

6 yorum

  1. Sincaplı kılıf çok şirin, eline sağlık.
    Futbol hiç sevmem, hiç maç izlemem, Fener'liyim ama kimler oynar bilmem, bir Alex'i isim olarak biliyorum:)böyle yabancı takımı tutmak çok ayıp, çok haksızlık işte fanatiklik o yüzden kötü bir şey...:( geçmiş olsun üzülme....

    YanıtlaSil

Yorum attığınız için teşekkür ederim